skip to Main Content
dekapstok@attendiz.nl

‘t Tuindorp

Tuindorp Jongen
Tuindorp Meisje
tuindorp-logo

CORONA INFO

Per 24 augustus 2021 zijn wij alleen op de dinsdag voor ons restaurant weer geopend. (week 34) De andere dagen van de week zijn wij vooralsnog gesloten. Wij hopen dat wij meerdere dagen ons restaurant kunnen openstellen. Ons hotel blijft wel geopend.

‘t Tuindorp is een authentiek Restaurant en Bed & Breakfast aan de rand van de Hengelose wijk Het Tuindorp. Gasten zijn in Restaurant ‘t Tuindorp welkom voor een smakelijk diner. Bij Bed & Breakfast ‘t Tuindorp kan men terecht voor een overnachting, of midweek.

Deelnemers worden bij locatie ‘t Tuindorp restaurant opgeleid voor een baan in de horecabranche, in de facilitaire dienstverlening en zorgsector. De Kapstok werkt voor deze opleidingen samen met het ROC van Twente en de Stichting Vakopleiding Horeca.

Door middel van een praktijkgerichte training en een horeca- en zorgprogramma worden deelnemers voorbereid op arbeid in een reguliere setting. Sociale vaardigheden en een juiste werkhouding zijn onderdeel van het programma. Naast vaktheorie worden er algemene vakken aangeboden zoals Nederlands, Engels en rekenen.

Contact

‘t Tuindorp
Bed & Breakfast en Restaurant
Tuindorpstraat 132
7555 CS Hengelo
Tel: (074) 2912020
tuindorp-dekapstok@attendiz.nl

.

Nieuws & foto's van 't Tuindorp

Back To Top
Zoeken